Educatief materiaal

Het Bijzonder Comité voor Herinneringseducatie ontsluit via KlasCement een databank met lesmateriaal, websites en projecten in verband met herinneringseducatie. Zo kunnen leraren en leerlingen het aanbod kiezen dat het best aansluit bij hun vragen. Veel succes en bovenal veel plezier met het zoeken naar én creëren van nieuwe leermiddelen!

Voeg je creaties gerust toe aan onze databank. Op die manier kan je tal van leerkrachten verder inspireren om met herinneringseducatie aan de slag te gaan. Onze moderatoren staan klaar om jouw bijdrage te bekijken. Misschien win je zelfs wel een speciale KlasCement-prijs

Schrijf je hier gratis in!

 

Onze selectie op KlasCement

 

Het BCH maakte voor jou alvast een mooie selectie van leermiddelen rond rond verschillende thema’s waar je zeker mee aan de slag kunt. Uiteraard is er veel meer dan wat je hier in deze mappen vindt, dus probeer zeker de geavanceerde zoekrobot op KlasCement uit om zo meer items terug te vinden. Is er een leermiddel dat je zelf fantastisch vond? Laat het ons dan zeker weten!

 

 

 

Dit is uiteraard slechts een selectie van mogelijke thema’s en leermiddelen waar je met herinneringseducatie rond kan werken. Maak zeker gebruik van onze geavanceerde zoekrobot op KlasCement om meer leermiddelen terug te vinden.

Wij danken mevr. Claudia Heinermann voor het leveren van de foto over Srebrenica. Voor vragen m.b.t. het gebruik van deze foto, gelieve contact op te nemen met de projectmedewerker van het BCH.

Disclaimer: De inzender leeft de gebruiksvoorwaarden van KlasCement, die hij ondertekende, na en blijft tevens verantwoordelijk voor de inhoud van het ingezonden materiaal op de projectsite ‘Herinneringseducatie’. Voor de inhoud bevelen wij de inzender sterk de Toetssteen Herinneringseducatie aan.

©2018 Herinneringseducatie