•  
 •  
 •  
 • Word jij de nieuwe educatief medewerker van RCN Justice & Démocratie?

  RCN Justice & Démocratie is een Belgische NGO die sinds 1994 actief is in de wederopbouw van de rechtsstaat in verschillende landen in transitie (momenteel in Rwanda, Burundi, de Democratische Republiek Kongo, Tsjaad, Senegal, Europa en binnenkort in Marokko). Met haar ondersteuning van de heropbouw van het rechtssysteem bereikt ze zowel instellingen als het sociale middenveld.

  In Europa, en meer bepaald in België, werkt RCN J&D rond mondiaal burgerschap en sensibilisering van leerlingen van het hoger middelbaar onderwijs, jongeren en professionele actoren van de onderwijs- en justitiesector, meer bepaald rond mechanismen die leiden tot geweld en polarisatie en hoe daar tegen in te gaan, op basis van herinneringseducatie rond massageweld. RCN J&D doet ook aan sensibilisering (outreach) rond processen voor internationale misdaden op basis van universele bevoegdheid. De uitdagingen en problemen van onze multiculturele wereld, hun onderlinge samenhang en het toenemende extremisme, maken een beter inzicht in deze conflicten noodzakelijk om de wereld te begrijpen en zo te evolueren naar actief en open mondiaal burgerschap.

  RCN J&D is op zoek naar een educatief medewerker (m/v) voor haar zetel in Brussel. Het betreft een contract voor een 4/5 tewerkstelling van onbepaalde duur.

  De educatief medewerker rapporteert aan de programmaverantwoordelijke Europa en werkt nauw samen met de Franstalige educatief medewerker. De hoofdzetel in Brussel telt een tiental medewerkers, gesteund door stagiaires en vrijwilligers.

  Bekijk de volledige vacature.

  Solliciteren kan t.e.m. 25 april 2017.

  www.rcn-ong.be

   

   

  Gepubliceerd op door

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  + 83 = 84